Spørsmål og svar (Q & A)

Q: Kan jeg bytte billett inn i billettbånd i forkant for å slippe kø?
A: Ja, absolutt! Følg med på facebook-siden vår når det nærmer seg for info om hvor og når!

Q: Jeg ønsker å hente billettbånd før kvelden, kan jeg hente for de andre også?
A: Nei, billettbåndet vil bli satt på armen av oss og du må ha klar ID når du bytter din billett inn i billettbånd! Dersom du ønsker å løse inn billetten din i billettbånd må du møte opp personlig og ta med ID.

Q: Jeg er under 18 år gammel, kan jeg komme inn i følge med en voksen?
A: Festivalen har 18 års aldersgrense og det er ikke mulig å delta som gjest før fylte 18 år – heller ikke i følge med voksen. VIP har aldersgrense 20 år.

Q: Finnes det billetter for ledsagere?
A: Ledsagere får gratis inngang ved å vise ledsagerbevis ved ankomst. Det KAN være vi må ta en symbolsk pris på 50,- for inngang for å kunne reservere nok plasser til både parkering og plassene inne på selve konsertene. Disse billettene slippes evt. om kort tid.

Q: Kan jeg refundere billetten min?
A: Nei, vi kan ikke refundere billetten men dersom det har oppstått en situasjon som gjør at du ikke kan stille, anbefaler vi at du sjekker med forsikringsselskapet ditt! Mange reiseforsikringer kan dekke dette hvis uhellet er ute.

Q: Kan jeg oppgradere billetten min?
A: Vi kan ikke gjøre direkte endringer på billetten, men ta kontakt med oss på support via chat eller support@sablamoro.no så kan vi hjelpe deg. Etter 15. juli er det ingen mulighet for å oppgradere billetter.

Q: Finnes det egene rullestolplasser?
A: Ja! Vi lager dedikerte rullestolplasser slik at dette skal blir en bra opplevelse for alle!

Q: Er det mulig å legge til med båt?
A: Det er kommunalt kaianlegg i Odda sentrum og et anlegg på camp lothepus og spørsmål om dette må rettes direkte til kommunen eller til camp lothepus. Sjekk evt. facebook-gruppen «Camp Lothepus» for mer info.

Q: Jeg har spørsmål om Lothepus Camping?
A: Spørsmål om booking og hvorvidt det er ledig på camp lothepus må rettes direkte til de som styrer camp Lothepus. Sjekk facebook-gruppen «Camp Lothepus» for mer info!

Q: Er det åpnet for bestillinger/reservasjoner på Camp Lothepus?
A: Dessverre, vi har ikke mulighet til å ta imot reservasjoner men jobber fortløpende med å utvide områder man kan campe/telte på. Det vil bli satt opp shuttlebusser til flere av de nærliggende campene. Se her for noen andre alternativer til overnatting: https://susogdusodda.no/camp

Q: Blir det gående buss mellom campingplassene dere har skrevet på som forslag til overnatting?
A: Ja! Vi setter opp busser med hyppige avganger som går mellom alle lokasjonene vi har listet på camp-siden

Q: Hvor mye koster billettene?
A: Priser finner du her –>

Q: Når begynner konsertene?
A: Programmet ligger i en egen fane her på hovedsiden vår når det blir klart