Spørsmål og svar (Q & A)

Q: Jeg er under 18 år gammel, kan jeg komme inn i følge med en voksen?
A: Festivalen har 18 års aldersgrense og det er ikke mulig å delta som gjest før fylte 18 år – heller ikke i følge med voksen.

Q: Finnes det billetter for ledsagere?
A: Ledsagere får gratis inngang ved å vise ledsagerbevis ved ankomst. Det KAN være vi må ta en symbolsk pris på 50,- for inngang for å kunne reservere nok plasser til både parkering og plassene inne på selve konsertene. Disse billettene slippes evt. om kort tid.

Q: Finnes det egene rullestolplasser?
A: Ja! Vi lager dedikerte rullestolplasser slik at dette skal blir en bra opplevelse for alle!

Q: Er det mulig å legge til med båt?
A: Det er kommunalt kaianlegg i Odda sentrum og spørsmål om dette må rettes direkte til kommunen eller til camp lothepus. Sjekk evt. facebook-gruppen «Camp Lothepus» for mer info.

Q: Jeg har spørsmål om Lothepus Camping?
A: Spørsmål om booking og hvorvidt det er ledig på camp lothepus må rettes direkte til de som styrer camp Lothepus. Sjekk facebook-gruppen «Camp Lothepus» for mer info!

Q: Er det åpnet for bestillinger/reservasjoner på Camp Lothepus?
A: Dessverre, vi har ikke mulighet til å ta imot reservasjoner men jobber fortløpende med å utvide områder man kan campe/telte på. Det vil bli satt opp shuttlebusser til flere av de nærliggende campene. Se her for noen andre alternativer til overnatting: https://susogdusodda.no/camp

Q: Hvorfor kan jeg ikke kjøpe helgepass som VIP?
A: Det er fordi vi ønsker å gi flest mulig muligheten til å delta på VIP-området og samtidig ha kontroll på nøyaktig hvor mange som er der. Ved å selge helgepass på VIP kan vi risikere at noen kun kommer 1 av dagene og tar opp plassen til andre den dagen de ikke er der.

Q: Blir det gående buss mellom campingplassene dere har skrevet på som forslag til overnatting?
A: Ja! Vi setter opp shuttle-busser som går mellom alle lokasjonene vi har listet på camp-siden

Q: Hvor mye koster billettene?
A: Priser finner du her –>

Q: Når begynner konsertene?
A: Programmet ligger i en egen fane her på hovedsiden vår. Det begynner fredag kl 17 og lørdag kl 14.

Q: Kan jeg endre billetten min?

A: Ja det kan du! Det gjøres enten på camp Lothepus i åpningstidene mandag-torsdag, eller ved inngangen til festivalområdet fra fredagen.